Source: Iranintl
Dec 4, 2022
قوه قضاییه جمهوری اسلامی از اعدام چهار نفر به نامهای حسین اردوخانزاده، شاهین ایمانی محمودآباد، میلاد اشرفی آتباتان و منوچهر شهبندی بجندی به اتهام «همکاری اطلاعاتی با اسرائیل و آدمربایی» خبر داد.
رسانههای ایران روز یکشنبه سیزدهم آذر گزارش یکسانی را منتشر کردند و نوشتند که پرونده قضایی این افراد در شعبه نهم دیوان عالی کشور بررسی و در نهایت رای نهایی برای ۷ نفر از متهمان صادر شد.بر اساس این گزارش، سه متهم دیگر، با ادعای جمهوری اسلامی مبنی بر «معاونت در آدم ربایی و نگهداری سلاح» به ۵ تا ۱۰ سال حبس محکوم شدهاند.
جمهوری اسلامی پیشتر نیز از صدور حکم اعدام چهار نفر در این رابطه خبر داده بود و همگی را «از اعضای اصلی باند اراذل و اوباش» توصیف کرده بود.همچنین رسانههای حکومتی ضمن انتشار ویدیویی از این افراد اعلام کردند آنان در «ربودن منصور رسولی» نقش داشتهاند.
ایراناینترنشنال نهم اردیبهشت در گزارشی اختصاصی خبر داد که یک عضو یگان ۸۴۰ نیروی قدس به ماموریت خود برای انجام سه ترور در ترکیه، آلمان و فرانسه اذعان کرده است.
یک روز بعد، رسانههای اسرائیلی با اشاره به گزارش اختصاصی ایراناینترنشنال، از قول منابع اسرائیلی خبر دادند که طرح نیروی قدس سپاه پاسداران را موساد خنثی کرده است.
پس از آن نیز رسانههای اسرائیلی گزارش دادند ماموران موساد یک مامور نیروی قدس سپاه پاسداران به نام منصور رسولی را که در طرح ترور نقش داشته، در داخل خاک ایران بازجویی و بعد رها کردهاند.
روز ۱۷ اردیبهشت منصور رسولی در ویدیویی اعلام کرد «مورد ربایش یکی از تیمهای زورگیر» قرار گرفته بود.
در همان روز ایراناینترنشنال فایل دیگری از این فرد را منتشر کرد که در آن، او به اقدامات و تلاشش برای انجام این ترورها اعتراف میکند.
این فرد میگوید از او خواسته شده یک نفر اسرائیلی را در استانبول، یک ژنرال آمریکایی را در آلمان و یک روزنامهنگار را در فرانسه ترور کند.
ایراناینترنشنال روز ۳۰ تیر نیز اطلاعاتی اختصاصی منتشر کرد که یک مقام ارشد دیگر سپاه پاسداران به نام یدالله خدمتی، در ایران مورد بازجویی ماموران موساد قرار گرفته و در این بازجویی چند ساعته، اطلاعاتی درباره انتقال سلاح به سوریه، عراق، لبنان و یمن داده است.
او در ویدیویی با تایید نقش خود در آماد و پشتیبانی سپاه و ارتباط با علیاصغر نوروزی، فرمانده این بخش، از فعالیتهایش در ارسال سلاح برای گروههای نیابتی جمهوری اسلامی ابراز پشیمانی میکند و از همکارانش میخواهد دست به چنین اقدامهایی نزنند.
خبر اعدام افرادی به اتهام همکاری با اسرائیل در حالی است که پیشتر نیز جمهوری اسلامی با پخش اعترافات اجباری از بازداشتشدگان، ادعا کرده بود که آنان با اسرائیل در ارتباط بودهاند.
از جنجالیترین این موارد، پخش اعترافات مازیار ابراهیمی و چند نفر دیگر به اتهام نقش داشتن در ترور دست اندرکاران برنامه اتمی ایران بود اما این افراد آزاد شدند و مقامات اعلام کردند که از آنان «دلجویی» شده است.
پخش اعترافات اجباری نوید افکاری، کشتیگیر اعدام شده به دست جمهوری اسلامی، علی یونسی و امیرحسین مرادی، دو دانشجوی المپیادی زندانی و احمدرضا جلالی، پزشک ایرانی-سوئدی از جمله اعترافات اجباریای هستند که در سالهای اخیر اخذ و منتشر شدهاند.
همه این افراد اتهامهایی را که جمهوری اسلامی علیه آنان مطرح کرده، رد کردهاند.